RCM-BAckground-ons-werk
een beeld van...

ONS WERK

U kunt er voor kiezen om alleen een logo voor uw bedrijf te laten maken. Maar heeft u wel eens nagedacht dat u veel verder kan gaan als alleen maar een logo? Bekijk hier ons werk voor inspiratie.

Designs


logo-rcm- design

U maakt slechts één keer een eerste indruk bij uw klanten en u weet hoe belangrijk dat is! Het logo is vaak één van de eerste dingen die potentiële klanten van uw bedrijf zien. Daarom is een professioneel logo van belang. Een goed logo wekt een positieve associatie op met uw bedrijf. Het geeft uw bedrijf een gezicht en het is de eerste stap tot een complete huisstijl.

Aanvragen


Huisstijl-rcm

De basis van uw huisstijl bestaat uit: een logo, briefpapier, enveloppen en natuurlijk uw visitekaartjes. Maar een huisstijl kan nog veel meer bevatten. Denk bijvoorbeeld aan flyers, posters, auto belettering en nog veel meer. Als een logo/huisstijl goed ontworpen is en consequent wordt doorgevoerd, kunnen mensen zich er makkelijk mee identificeren en zal je professionaliteit hoger gewaardeerd worden. Daardoor word uw bedrijf als een serieuzere partij gezien.

Aanvragen


fotografie rcm design

Wij zorgen ervoor dat uw foto’s worden bewerkt naar uw wensen. U neemt de foto en wij doen de rest.  Wij zorgen ervoor dat uw foto’s kant en klaar gebruikt kunnen worden voor uw bedrijf of gewoon voor persoonlijk gebruik. Een foto vrijstaand maken of een witte achtergrond is voor ons dagelijkse bezigheid. Geen automatische bewerking maar echt handmatig vakwerk. Of u nou een foto vrijstaand wilt laten maken, kleurbewerking wilt toevoegen of heel wat anders. U kunt in de bestelprocedure exact aangeven wat voor u belangrijk is.

Aanvragen

Webdesign-RCM

Een website is van groot belang voor uw bedrijf. Informatie en beeld voor uw klanten. Natuurlijk wilt u niet te veel geld uitgeven en daarom betaalt u bij RCM alleen wat nodig is. Zo heeft u al vanaf €199,- een compleet nieuwe website. Wij bouwen een website gemaakt in de stijl van uw bedrijf, perfect op pc, mobiel en tablet!

Aanvragen


digitaliseren

Heeft u een logo, illustratie, tekening, pixelbestand of ander type bestand die gedigitaliseerd moet worden? Tegenwoordig is het een must om een goed digitaal bestand van uw logo te hebben. Een digitaal bestand van uw logo is nodig voor het drukken en printen of voor het gebruik ervan op een website. U krijgt van ons uw logo in een vector bestand. Dit is een bestand wat onbeperkt vergroot en verkleind kan worden zonder scherpteverlies.

Aanvragen


visitekaartje

Een visitekaartje is erg belangrijk voor uw bedrijf. Het is de manier om uw gegevens bij potentiële klanten achter te laten. Het is niet alleen handig om iemand snel uw contactgegevens te overhandigen, maar het geeft gelijk een indruk van uw bedrijf. Het is daarom dus erg belangrijk dat uw visitekaartje een professionele uitstraling heeft.

RCM ontwerpt een professioneel, stijlvol, modern, kleurrijk of juist eenvoudig visitekaartje die precies past bij uw bedrijf. Ook voor visitekaartjes geldt dat wij net zo lang doorgaan met ontwerpen totdat u 100% tevreden bent.

Aanvragen

flyer

Een flyer of folder ontwerpen kan in allerlei soorten en maten. RCM ontwerpt uw flyer naar uw wensen en in de stijl van uw bedrijf. Zo kunt u bij ons flyers laten ontwerpen en drukken voor tijdelijk gebruik met bijvoorbeeld speciale aanbiedingen. Maar u kunt denken aan flyers voor permanent gebruik met een omschrijving van uw bedrijf en/of producten.

Aanvragen

Heeft u speciale wensen voor een bijzonder kaartje? Dan kan RCM een echt uniek ontwerp voor u maken. Wij denken graag met u mee om het allermooiste kaartje voor u te maken. Of het nou gaat om een kerstkaart, geboortekaartje, verjaardagskaart of een bedankkaart wij ontwerpen het kaartje precies naar uw wensen.

Aanvragen